Gadi smo na sončno majsko jutro poklicali dekleta iz Plesnega mesta in se z njimi odpeljali na obalo. »Beseda je dala besedo«, dobra energija in pogled pa sta stekla.

Dekleta so nas tako očarala, da smo bili pijani od njih in od sreče. In ravno o tem pojemo v novi poletni polki z naslovom Pijan. Poletno melodijo polke je ustvaril naš harmonikar Anže Zavrl, kar mu je pa pri sladkih besedah v polki zmanjkalo, pa je dodal še Igor Pirkovič. Videospot smo tokrat posneli pod taktirko Mikija Pavlina in njegove produkcije.

Polka je odlična popotnica v poletje, ki bo za nas v veliki meri preživeto na odru veselic in v družbi pravih veseljakov.

»Zakaj Pijan? Včasih ostaneš brez besed ali preveč govoriš, včasih si zmešan, tretjič pozabljiv, omoten! Vse to se dogaja, ko si pijan in enako povezavo lahko naredimo v odnosu, ko po nekomu hrepeniš in ki te očara v vsakem trenutku! To smo želeli prenesti v ritem polke in jedrnati besedni zvezi Pijan, od tebe in sreče!« o novi polki razkriva Anže.

Z polko napovedujemo še nove projekte, vendar o podrobnostih vsaj zaenkrat še ne bi govorili. Zaenkrat vam lahko povemo le to, da bodo narejeni z dušo v glasbi, ki jo čutimo in ustvarjamo od samega začetka. Ostajamo zvesti samim sebi in obljubljamo, da se bomo še naprej trudili avtorsko ustvarjati nove melodije, kot do sedaj.