Naša najnovejša skladba, katero je uglasbil naš harmonikar Anže, je rezultat prvega sodelovanja z enim najuspešnejših kantavtorjev Aleksandrom Ježom, avtorjem mnogih uspešnic, kot so “Bele vrtnice kradel sem zate”, “Ti boš pa moja ostala”, “Vse so me ljubice zapustile” in druge. Skupaj sta ustvarila pesem, ki poslušalce popelje na nepozabno glasbeno popotovanje, polno humorja in pozitivne energije. Aranžma smo, kot je že v navadi ustvarili Gadi s skupnimi močmi, ter prenesli dokončan aranžma v glasbeni studio našega basista Primoža, kjer smo pesem posneli in dokončali.

Videospot za “Je ni in je ne bo” je še dodatno obogatil doživetje pesmi. Posneli smo ga v prelepih kotičkih Postojne in okolice, pri čemer smo obiskali Oštarijo Bolk, brivnico Ozbič in grad Hošperk. Snemanje je potekalo pod režisersko taktirko ekipe Roxpro production, ki je ujela pristne trenutke in ustvarila zgodbo, polno zabavnih zapletov in smeha. V videospotu se pojavijo znani obrazi, kot so spletni zabavljač Aleš Bavdek, pevka Hana Zupan iz ansambla Dolenjskih 5, Mateja Mohar in Lovro Prešiček, ki jih ljubitelji slovenske narodno-zabavne glasbe poznajo z radia in televizije Veseljak. V spotu sta nastopila tudi Tjaša Keber in Luka Nebec, ki je znan, kot najbolj priljubljen brivec v Sloveniji.

Želeli smo ustvariti nekaj, kar bo nas zabavalo, pa tudi vse, ki bodo videospot gledali. Veseli smo, da smo lahko sodelovali z odličnimi ljudmi in ustvarili nekaj, na kar smo ponosni. Upamo, da vam bo naš najnovejši izdelek všeč.